Kontakt os

Karina Seidelin Jensen

Thulevej 16 3 th
9210 Aalborg Sø
Mobil: 53701858
Mail: ksj@aktivitetsjonglør.dk

Jeg er uddannet pædagog inden for skole-fritidsområdet og med drama som valgfag.  Jeg kan mange forskellige ting og tør godt te mig fjollet sammen med jer. Jeg mener, at alle indeholder kreative kompetencer og nogle skal bare have lidt mere hjælp til at finde dem frem. Jeg har tidligere lavet filmproduktioner, teaterforestillinger og rollespils koncepter. Jeg kan tegne, male og sy, samt mange andre kreative ting.

Mishka Anastasia Seidelin Jensen

Mail: msj@aktivitetsjonglør.dk


Jeg er i gang med pædagoguddannelsen og har deltaget i en del forskellige teaterforestillinger. Jeg er meget kreativ anlagt både med min egen krop og indenfor andet f.eks. malerier osv. Jeg kan altid komme med ideer, men det er ikke altid nemt for mig at få dem nedskrevet.

Kasserer

Susanne Helena Olesen

Mail: sho@aktivitetsjonglør.dk

Hej jeg hedder Susanne og er 58 år. Uddannet sygehjælper og pædagog. Har været ansat som leder af to børnehaver i frederikshavn.  Jeg er åben, anerkende og en kærlig person der er god til at lytte. Jeg sidder i kørestol efter en blodprop i hjernen. Er lam i venstre side, kan dog gå lidt. Det vil være mig der står for maling af billeder. Noget jeg har beskæftiget mig med i ca 20 år. Håber vi kan skabe noget glæde ved at male sammen. Alle kan lære, det er kun fantasien som skal findes frem.

Mike Seidelin Karlsbjerg

Mail: msk@aktivitetsjonglør.dk

Mit navn er Mike. Jeg er 15 år gammel og sørger for lektiehjælp (0-7 klasse) og udendørs aktiviteter. Jeg er boglig stærk, har tidligere erfaring med at stå for og udføre udendørs aktiviteter.