Bliv frivillig

Har du tid og overskud i hverdagen –  og har du lyst til at hjælpe børn og unge i Aalborg kommune? Så har du muligheden for at blive frivillig her hos aktivitetsjonglørerne.

 

Hvem kan være frivillig hos os?

Hos aktivitetsjonglørerne har vi brug for forskellige frivillige.

Vi har brug for din hjælp, hvis du:

  • har lyst til, at gøre en positiv forskel for børn og unge i alderen 6-25 år.
  • har lyst til, at skabe et sjovt sted at være tryg for vores medlemmer.
  • har lyst til, at hjælpe målgruppen med at udvikle deres selvopfattelse og livskvalitet.
  • har et godt øre, tålmodighed og tolerance, så børn og unge kan føle sig trygge og derved åbne op og dele hverdagens udfordringer og glæder.
  • har kreative færdigheder. Det kan være alt mellem himmel og jord, da kreativitet nemlig ikke blot er at kunne tegne og male, men også en anderledes måde at tænke, se og løse udfordringer på hverdagens problemer. Vi glæder os til at høre dit forslag.

Med andre ord, vi kan bruge alle frivillige hænder, som kan og vil hjælpe os med at gøre en kreativ forskel i børn og unges liv.

 

Hvad har vi brug for?

Vi har brug for:

  • frivillige, der vil være med til at afholde vores planlagte aktiviteter. 
  • frivillige, der vil hjælpe os, med at formidle kendskabet til aktivitetsjonglørerne til vores målgruppe.
  • Frivillige, der har lyst til, at hjælpe med vores indsamlinger af materialer.
  • frivillige, der er fulde af ideer til andre aktiviteter.

 

Det gør en forskel

Det betyder rigtig meget for foreningens bestyrelse, at vi er med til at fremme kreativiteten og mangfoldigheden hos børn og unge. 

Derfor har vi brug for din hjælp, hvis du vil være med til at gøre en forskel. 

Det kreative univers kan alle deltage i uanset social eller etnisk baggrund. Det giver meget på det personlige plan for de børn og unge, som deltager i aktiviteter med en kreativ karakter. Det giver mere selvtillid, kropsbevidsthed og forståelsen af at “det perfekte” der fremstilles i fx de sociale medier, ikke har noget med virkeligheden at gøre.

Det er vigtigt at kunne grine af sig selv, have det sjovt og kunne give slip og nyde nuet, uden at tænke på hvad andre tænker om en. De andre deltager har det på nøjagtig samme måde.

 

Frivilligheds politik

Der vil blive indhentet børneattester på alle frivillige inden arbejdet med børn og unge bliver en realitet. Dette er for at beskytte både vores frivillige, vores medlemmer og deres forældre.

Som frivillig hos aktivitetsjonglørerne skal du være et godt forbillede for vores medlemmer, det vil sige at du skal opføre dig ordentligt. Vores medlemmer skal behandles med respekt og accept, uanset social eller etnisk baggrund.

Du kan læse mere om vores privatlivs politik her.

Tilmeld dig via formularen eller kontakt formanden på ksj@aktivitetsjonglør.dk